Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:
Svenska English

Brogaarden

Brogaarden har genom fyra generationer och under mer än 125 år utvecklat sig från en foderhandlare till en modern verksamhet med spannmål och foder, specialprodukter och produkter till hobbydjur, exempelvis häst, hund, gnagare och fågel, men även exotiska Zoo-djur.

Vi har en av nordens största och mest erfarna näringsexpertavdelningar med fokus på hästar och djur i professionella miljöer, men även Zoo och forskningssektorn. Därför har vi också en bred kännedom om den senaste kunskapen av näringsmässig karaktär från forskningscenter och universitet världen över. Brogaarden bygger på kvalitet och framtidssyn. Detta understryks av vårt täta samarbete och personliga kontakt med några av världens bästa forskare inom hästutfodring.

Vi hämtar hela tiden erfarenheter gällande utfodringsbetingade problem, främst från utlandet. Genom samarbeten med relevanta människor inom branschen (exempelvis: hovslagare, veterinärer, tränare, uppfödare, beridare och några av Danmarks bästa ryttare) med fokus på individuell utfodring, har betydande  resultat uppnåtts.

Vi arbetar fortfarande efter gamla principer, det vill säga största möjliga tillfredställelse för kunden. Till det tillkommer försäljning av varor med toppkvalitativt innehåll, som ger den mest gynnsamma effekten och resultatmässigt maximala prestationen på bakgrund av vår filosofi ”Optimal trivsel vid optimal utfodring”

Produkter

Handla

Information

Svenska English