Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:
Svenska English

MaxiRice

MaxiRice hos Foderluckan igen!
Förfrågan om att bli återförsäljare för MaxiRice dök upp igen och vi vet att det finns både nya och gamla kunder som efterfrågar MaxiRice.

Kalcium och E-vitamin

* MaxiRice är ett tillskottsfoder som består av ett stabiliserat riskli, där vi har tillsatt kalcium och naurligt E-vitamin. Riskli har flera goda egenskaper, det är lättsmält, men ger en långsam energi och samtidigt har det ett lågt socker- och stärkelseinnehåll. Det är bra för stressade hästar, och ger hästen mer uthållighet. Studier har visat att riskli kan sänka risken för flera foderrelaterade sjukdomar, bland annat kolik och magsår.

Stabiliserat riskli för extra energi

Mellan skalet på ett riskorn och själva riskornet finns ett brunt lager som kallas kli. Ca 60% av riskornets näringsämnen finns i klilagret. Dessutom har kli ett ovanligt högt fettinnehåll, vilket gör det till ett optimalt foder till hästar som behöver lite extra, och till hästar som behöver lägga på sig.

För välmåendet hos din häst

*Forskning visar att långsamma och stärkelsefattiga energikällor kombinerade med en balanserad foderstat bidrar till minskad risk för att utveckla skelettförändringar och kan hjälpa till att förebygga magsår, tarmrelaterade problem, fång och kolik. Forskning visar också att riskli är användbart för hästar med tendens till muskelstelhet och korsförlamning.

Muskeluppbyggnad & återhämtning

*MaxiRice används som ett komplement till det dagliga fodret där man vill ha extra kalorier, för att underhålla foderstaten och optimal matsmältning. Till hästar som behöver lågt socker och stärkelseinnehåll, har risk för att drabbas av magsår och kolikproblem, samt till hästar med tendens till stress. Även bra för att bygga upp muskler och återhämtning och för prestationshästar.

Produkter

Handla

Information

Svenska English