Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Just nu 20% rabatt på det mesta i butiken *!

Ange rabattkod 444 i kassan.
* Detta erbjudande kan ej kombineras med andra rabatter. 

 

 


 

Haywell slowfeeding

Näten är tillverkade i High TPE. Det är det mest optimala materialet för slowfeedingnät då de är UV-beständiga, krymper minimalt och är ett stickat material utan knutar som gör det skonsammare för hästens mun. De finns i två tjocklekar, 2 och 3 mm.


Den tunnare kvalitén är 2/35. Den första siffran anger tjockleken på maskgarnet, de två andra siffrorna visar storleken på rutan i millimeter.

Dessa är tunnare och tanken är att de ska tillåtas gå sönder för säkerhetens skull. De är fortfarande tillverkade i samma starka material och fungerar med daglig användning för många.


Det kan ta lite tid för hästen att lära sig att noppa ur höet ur hönäten. Därför är det bra att ge hästens giva som vanligt och näten får finnas som en extra sysselsättning en tid. Näten är inte till för att skapa frustration utan låt då hästen få en del av givan vid sidan av nätet och se det då hellre som ett komplement som ger hästen extra mat när vi inte är där. Efter hand brukar de flesta hästar lära sig tekniken och bli mycket lugna när de vet att fodret inte tar slut lika fort. Fodret hålls rent och det blir minskat spill.


Produkter

Information

Svenska English