Boots

  1. Läderboots: Om du vill ha en autentisk westernlook är läderboots det rätta valet. De finns i naturliga färger som beige, ljusbrun och mörkbrun. Du kan också hitta dem i klassiska färger som vitt eller svart, samt mer originella färger som rött, grönt, blått eller rosa. Läderboots har ofta mönster sydda på stövelns skaft eller läderinsatser i form av stjärnor, till exempel.

  2. Konstläderboots: Lika snygga som äkta läderboots, men till ett lägre pris. Konstläderboots finns i vanliga färger som svart, brunt och vitt. De är lätta att arbeta med och finns i olika färger och mönster. 

  3. Ankelboots: För en modern twist på cowboyboots kan du välja ankelboots. De har en spetsig tå och går upp till mitten av vaden. Numera finns även mindre cowboyboots med rundade eller fyrkantiga tår. Ankelboots är både snygga och bekväma.

  4. Westernboots med olika material: Förutom kohud finns det andra material som plisserat struts, kaiman, krokodil och ormskinn. Dessa ger unika utseenden och tetxturer till dina boots.

Oavsett vilken stil du föredrar, kommer ett par cowboyboots att ge dig den där speciella känslan. Så ta på dig dina boots och ge dig ut på äventyr! 🤠👢