Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Rabatt! Bonus! Smart! Service!

Det ska vara smart att handla hos Foderluckan!
NY KUND = 15% RABATT = RABATTKOD 333*
LOJAL KUND = 10% RABATT = RABATTKOD 1969*
Rabatten gäller ej för All That Western, reavaror, foder, Chia de Garcia, Lena Furberg produkter, sadlar eller andra rabatterbjudanden.

 


   

 

Westernreins

Lädertyglar

För att underlätta i valet av tygel följer här en kort presentation av de olika serierna Weaver har:

Working Cowboy: Detta är de tjockaste tyglarna i sortimentet. Kraftigt harnessläder med naturligt tjockleksförlopp. De är oljande och handgnuggade i saddle butter. Ditt val om du vill ha så mycket tjocklek som möjligt. Kan vara uppåt 10 mm tjocka.

Herman Oak harness: Tygel men naturligt tjockleksförlopp tillverkad i kraftigt gyllenbrunt Herman Oak harnessläder. Du oljar dem som du vill ha dem.

Pro Tack tyglar: Samma läder som ovan, men handgnuggat och färdigoljat. Naturligt tjockleksförlopp.

Synergy tyglarna: Samma som ovan men slipade kanter och handgnuggade i saddle butter. Inte lika tjocka som Working cowboy men mycket sköna i handen. Blir nättare i handen pga rundslipningen.

Horizons: Platt harnessläder med samma tjocklek över hela tygeln. För dig som vill ha lite lättare tygel men ändå med massa.

Tyglar i Latigo läder och i s.k. Bridle leather finns också, men dessa är som regel tillverkade för att färgmatcha ett speciellt huvudlag och ger alldrig den tyngd och känsla som tyglar tillverkade i bra harnessläder.  


Produkter

Information

Svenska English